Comfortable Chic //

// Wens

“Warm thuisgevoel met de allure van een luxe hotel”

Levensgenieters en een drukbezet gezin, dat zijn de bewoners. Hun wens? Een warm thuisgevoel met de allure van een luxe hotel creëren, met aandacht voor een comfortabel en stijlvol interieur. Een huis dat uitnodigt om vrienden te ontvangen en tegelijkertijd de rust en geborgenheid biedt om samen te ontspannen.

“Het resultaat

De royale woonkeuken zorgt meteen voor allure en staat in open verbinding met de eetkamer en woonkamer. De lange eettafel verbind de keuken met de woonkamer en de fauteuils nodigen uit om tot in de kleine uurtjes na te praten met een goed glas wijn. De kastenwand is op maat gemaakt met rookglas schuifdeuren. Op de lange wand die de eetkamer met de woonkamer, hal en home office verbindt, is gebruik gemaakt van luxe behang. Het doordachte lichtontwerp maakt het plaatje af.

// Review

“Een top professional”

Mijn echtgenote en ik hebben het interieur van ons huis grotendeels laten ontwerpen en stylen met hulp van Joyce. Ze is een top professional! Ze heeft goede ideeën, denkt mee, laagdrempelig benaderbaar, vriendelijk, snel en ga zo maar door. Bij ons heeft ze een werkkamer ontworpen, eetkamer kast, TV meubel, zolder kasten, alsmede styling van het interieur. Wij raden studio Elbers van harte aan!