“A creative mind is always active.”

Studio Elbers staat voor tijdloos, elegant en luxueus. Absolute perfectie
en passie voor wat wij doen, dat mag je van ons verwachten.

Eigenaresse en interieurontwerpster Joyce Elbers is in 2014 gestart met ondernemen.

Joyce heeft ruimtelijke vormgeving en binnenhuisarchitectuur gestudeerd aan de Jan des Bouvrie Academy en is al van jongs af aan bezig met alles wat te maken heeft met architectuur, interieur en vormgeving.

Tijdens haar opleiding, maar ook in haar werkverleden binnen de interieur branche, heeft zij veel product- en materiaalkennis opgedaan. Deze vakkennis vertaalt zich binnen Studio Elbers in verfijnde en overzichtelijke interieur ontwerpen.

Van een bestaande villa tot een nieuwbouwwoning. Van complete realisaties tot kleinschalig advies. Wij denken graag met je mee over jouw interieur project, afgestemd op jouw persoonlijke smaak en wensen. Met oog voor detail, gevoel voor mogelijkheden van de ruimte(s) en een constante focus op het eindresultaat, realiseert Studio Elbers jouw droominterieur.

De signatuur van Studio Elbers wordt getypeerd door het gebruik van duurzame materialen met een luxueuze uitstraling. Met creatieve ideeën, eindeloze inspiratie en aandacht voor de ruimte en elementen om haar heen creëert Joyce – samen met een team van professionals – de meest warme en luxe interieurs.

Persoonlijke aandacht en advies op maat staan hoog in het vaandel bij Studio Elbers. Wij zetten graag dat stapje extra voor onze opdrachtgevers. Heb je een vraag over jouw interieurproject? Neem dan contact op. Wij denken graag met je mee.

Get in touch